Благодійний фонд розвитку спортивної боротьби України
Тел.: +38 (067) 141 88 44Email.: [email protected]
UK EN
Благодійний фонд розвитку спортивної боротьби України
Тел.: +38 (067) 141 88 44Email.: [email protected]
UK EN

Вшановуючи Івана Самовюка

Наприкінці жовтня в боях під Херсоном загинув Самовюк Іван Григорович, 35-та бригада морської піхоти, 137-й Окремий батальйон Морської піхоти, молодший лейтенант, командир взводу (командир штурмової групи).

Іван майже все життя займався греко-римською боротьбою та одинадцять років ділив килим з Олімпійським чемпіоном Жаном Беленюком. За покликом серця Іван пішов захищати рідну землю від російської навали і назавжди залишиться в нашій пам`яті Героєм. Героєм, що пожертвував своїм життя заради миру в рідній країні.

Міжнародний Благодійний Фонд розвитку спортивної боротьби передав родині лейтенанта Самовюка 100 тисяч гривень. Наш обовязок пам‘ятати наших героїв та дбати про їхніх рідних.

Ми продовжуємо невпинно працювати щоб забезпечувати наших військових на передовій, допомагати тим спортсменам та їх родинам, які потребують підтримки, та відновлювати те що було пошкоджено. Долучайтесь до збору коштів на основні потреби армії та вітчизняних спортсменів на сторінці Фонду. Тримаймо стрій та працюємо на ПЕРЕМОГУ!

Related Posts

Leave a Reply