Благодійний фонд розвитку спортивної боротьби України
Тел.: +38 (067) 141 88 44Email.: [email protected]
UK EN
Благодійний фонд розвитку спортивної боротьби України
Тел.: +38 (067) 141 88 44Email.: [email protected]
UK EN

Настрій в командах бойовий і борці готові змагатись за медалі

Ми поспілкувались з президентом Асоціації спортивної боротьби України про те, як змінилась робота АСБУ після початку війни, про нові виклики та перспективи

«Від самого початку війни в мене та всієї нашої команди було  усвідомлення, що ми маємо рухатись далі та зберегти глибокі традиції української боротьби.  Війна нас змотивувала працювати ще більше, ще більше допомагати та дбати про спортсменів, щоб вони попри все могли гідно представляти нашу державу на міжнародних змаганнях. Адже відданість улюбленому виду спорту – це на все життя і нічого не може це змінити.

Щодо фінансування та організаційних питань, то зараз значно збільшилось навантаження на Асоціацію. Але завдяки згуртованості наших друзів та партнерів наші збірні команди U 15 та U17 мали можливість приймати участь у всіх чемпіонатах Європи та світу згідно календаря. Ці вікові групи виступили надзвичайно успішно. Так жіноча збірна стала першою в командному заліку на чемпіонатах Європи U 15 та U17, а також посіли третє командне місце на чемпіонаті світу U17. Команда вільників стала третіми на чемпіонаті Європи U 15, а команда класиків здобули командну бронзу на ЧЄ U17. Та й загалом цей рік був надзвичайно успішним для українських збірних у всіх вікових категоріях.

Related Posts